Споделено от участниците

 

“Всички пет украински млади жени успешно завършиха курса по базисен маникюр и педикюр, задачите свързани по този проект, и получиха сертификати. Всички идваха по график в обучителния център присъствено, както и изпращаха техни упражнения онлайн, тъй като в курса имаше и онлайн част. Работиха със закупени и подарени материали за упражненията в вкъщи.

Като цяло всички бяха много ентусиазирани и мотивирани по време на обученията и практиката и не им се искаше да свършва! Това е призвание за нас – да помагаме на тези, които поемат инициативата в свои ръце и с помощта на този проект са една стъпка пред останалите.  

Благодарим за предоставената възможност!”

Таня Ангелова, обучител

 
 

“Чувствам се прекрасно! Много ми харесва и съм доволна. Учудена и впечатлена съм от нашите приятели украинците – колко са възпитани и много ги харесвам. В заключение – всичко е прекрасно! Дано догодина да е още по-забавно.”

С обич, Андреа, 6 клас.

“Това е втората ми година на лагера, но тази се забавлявах искрено. Запознах се с нови
хора. Бях приятно изненадана, че успяхме да се сближим и да си прекараме така добре
с новите ни приятели – украинците.”

С много обич, Камелия, 9 клас.

“Много ми хареса лагера тази година в Троянски манастир, следващата година – пак.
Имаше много интересни занимания. Хареса ми и това, че ходихме на църква, на разходки, на басейн и всичко беше много добре организирано и много яко.”

Петя, 7 клас.

“На летните лагери съм за трети път. Този лагер беше един от най-хубавите. Не исках да пропусна и ден, но се наложи да отсъствам два дена. Пропуснала съм много, но добре че успях да се върна пак.”

С много обич, Йоана П., 7 клас.

“Мені дуже сподобалось в лагері. Тут я познакомилась з чудовими людьми, та отримала незабутне вроження – спокій, любов та умиротворения. Я дуже вдячна за проведений час, за знайомство з дуже добрими, веселими та чудовими людьми, за прекрасне види та відпочинок.
Дякую вамі.
Ви чудові.”

Даря Херсон, Украйна.

Много ми хареса лагера. Тук срещнах прекрасни хора и получих незабравими впечатления – мир, любов и мир. Много съм благодарен за прекараното време, за срещите с много мили, забавни и прекрасни хора, за красивите гледки и почивка.
Благодаря ти. Прекрасни сте.

Даря Херсон, Украйна.

“Чувствата, които породи този лагер в мен са много. Много съм щастлива от това, че
успяхме да се сближим и сприятелим с украинските деца. Не ми харесва това, че не
можехме да стоим след 23 ч. Хареса ми това, че нашата група вече има традиции, които
спазва и обича.
Догодина пак!”

С любов, ваша Катя, 7 клас.

“Този лагер ми беше за първи път, в манастир. Но ми хареса. Сутринта на църква беше
хубаво. Взех причастие за първи път.”

Вики, 6 клас.

“Няма по прекрасно усещане от това да си „майка“ на 30 деца. Благодаря на целия екип за вярата, доверието и помощта! Незабравимо и свещено преживяване на цялото ни семейство. Дойдохме едни, тръгваме си други – с повече Христова вяра и любов.
Благодаря!”

От Мирослава, Валентина, Йоана, Борислав.

“Беше пълно с много забавни моменти. Нашата готвачка, Зори, беше страхотна. Хареса ми много и бих дошла още много пъти, но със същия ръководителски състав.”

Ева, 8 клас.

“Беше уникално. Имаше дни изпълнени с много емоции. Всички играхме задружно. Троянски манастир е спокоен и много красив. Дойдох, забавлявах се, видях и научих много интересни неща.”

Йоана, 7 клас.

“На този лагер почувствах много положителни емоции. Забавлявахме се много, ходихме на различни места, видяхме и научихме нови неща. Идвам на летните лагери вече трета година и всяка година правим нещо различно и се забавляваме много. Тази година стояхме повече време в лагера и това ни помогна да се сближим повече по между си, защото прекарвахме повече време в разговори и опознаване. Хареса ми и парти вечерта, когато си пускахме музика, пяхме и танцувахме.
Тези летни лагери са незабравими!”

С много обич, Боряна, 8 клас.

“Мені дуже сподобалось у лагери. Це були незабутні враження. Тут було дуже спокiйно
та гарно. Учі були друже добрi зi мною.
Велике дякую, Маруся. Вона була дуже добра та гарна. Їжа тут була дуже смамна. Я
знайшла тут дуже багато друзя.
Я дякую усім.”

Юлiя, Украине.

“Много ми хареса лагера. Беше незабравимо преживяване. Тук беше много спокойно и
красиво. Учи беше добър приятел за мен.
Благодаря ти много, Маруся. Беше много мила и добра. Храната тук беше много
вкусна. Тук намерих много приятели.
Благодаря на всички.”

Юлия, Украйна.

Copyright © 2024